een dag uit het leven van: Niels Geusebroek

Dolgraag wilde ik een artiest toevoegen aan mijn “een dag uit het leven van” serie, maar waar moet je beginnen? Wie moet je vragen? The sky is the limit, dus zo ambitieus als ik ben zet ik hoog in. Toen ik bij Joep Roelofsen op bezoek was bij Q Music sprak ik met Joep over mijn ambities. Hij adviseerde mij om Niels Geusebroek te vragen. “Niels is een ontzettend aardige, down to earth man, die vindt dat vast leuk”. Aldus Joep. Met stiekem toch een beetje trillende handen stuurde ik Niels een e-mail. Nee heb je, ja kun je krijgen.

Na een paar dagen kreeg ik een e-mail van Niels: “natuurlijk mag je een keertje meelopen”! Niels zou op clubtour gaan en daar zou ik hem gaan volgen. In september stond Niels met zijn band in Het Paard van Troje en Den Haag. Zijn manager Patrick ontving me in het Paard en gaf me een rondleiding. Ik mocht overal bij zijn, at ’s avonds na het soundchecken gezellig mee met de hele groep en voelde me meteen thuis bij deze ontzettend aardige gasten. Want wat zijn ze allemaal vriendelijk en geïnteresseerd. Geen sterallures, geen arrogantie, gewoon leuk.

Je zou bijna vergeten dat Niels en zijn band nog moesten optreden die avond. Ze gaven een fantastische show weg, waardoor ik af en toe zo genoot van de muziek dat ik vergat te fotograferen. Na zijn optreden ging Niels nog naar de bar om zijn cd’s te signeren en met zijn fans op de foto te gaan. Hij nam alle tijd en gaf iedere fan evenveel aandacht. Volgens mij kan menig artiest daar een voorbeeld aan nemen. Zoals ik al zei, een man zonder sterallures. Iemand die dankbaar is voor het werk dat hij mag doen en dankbaar is naar zijn fans.

Niels009 Niels017-2 Niels014 Niels020 Niels011

Mocht je ooit de kans krijgen om Niels live te zien, grijp je kans. Zijn album “Lines” staat vol met prachtige nummers.

Lieve Niels en natuurlijk het hele team om hem heen, ontzettend bedankt voor een onvergetelijke avond. Het was een warm bad.

Zie www.nielsgeusebroek.nl voor meer informatie over Niels of vind hem op Facebook of Twitter.

Comments (0)