Marit Mons, natural beauty Tessa en Cynthia Schultz.

Ruim een half jaar geleden kreeg ik de vraag van Marit of ik heel last minute achter de schermen foto’s wilde maken bij een no make-up shoot georganiseerd door haarzelf en Cynthia Schultz van Cynthia.nl. Uiteraard hoefde ik niet lang na te denken, mijn lieve vriendinnetje uit de brand helpen n mijn favoriete tak van fotografie beoefenen? That’s a no brainer, ik ben erbij. 9 prachtige vrouwen, stuk voor stuk uniek, verschenen voor de lens van Marit. Geen make-up, geen vlekjes wegwerken, puur natuur. Tijdens de shoot dwarrelde ik rond en schoot ik foto’s.

IMG_2375

Marit aan het werk. Met een dikke vette glimlach, we love our job!

IMG_2397

Natural beauty Sharon controleerde haar haar in de spiegel.

IMG_2412

Natural Beauty Danille aan de beurt.

IMG_2443

Terwijl Nicole gefotografeerd wordt kijken Sharon en Iman toe.

IMG_2427

Alleen maar blije mensen vandaag, Cynthia geniet!

 

IMG_2479-1

Natuurlijk waren Marit en Cynthia ook make-uploos. Wat een mooie vrouwen op een rij h?

IMG_2472

Het eindresultaat mag er zijn. Marit heeft werkelijk een prachtige serie geschoten, genaamd ‘Real Faces’. Nieuwsgierig geworden? CheckThat Inspiration Blog / Real Faces.