Mariët Mons, natural beauty Tessa en Cynthia Schultz.

Ruim een half jaar geleden kreeg ik de vraag van Mariët of ik heel last minute achter de schermen foto’s wilde maken bij een no make-up shoot georganiseerd door haarzelf en Cynthia Schultz van MissLipgloss.nl. Uiteraard hoefde ik niet lang na te denken, mijn lieve vriendinnetje uit de brand helpen én mijn favoriete tak van fotografie beoefenen? That’s a no brainer, ik ben erbij. 9 prachtige vrouwen, stuk voor stuk uniek, verschenen voor de lens van Mariët. Geen make-up, geen vlekjes wegwerken, puur natuur.  Tijdens de shoot dwarrelde ik rond en schoot ik foto’s.

IMG_2375

Mariët aan het werk. Met een dikke vette glimlach, we love our job!

IMG_2397

Natural beauty Sharon controleerde haar haar in de spiegel.

IMG_2412

Natural Beauty Daniëlle aan de beurt.

IMG_2443

Terwijl Nicole gefotografeerd wordt kijken Sharon en Iman toe.

IMG_2427

Alleen maar blije mensen vandaag, Cynthia geniet!

 

IMG_2479-1

Natuurlijk waren Mariët en Cynthia ook make-uploos. Wat een mooie vrouwen op een rij hè?

IMG_2472

Het eindresultaat mag er zijn. Mariët heeft werkelijk een prachtige serie geschoten, genaamd ‘Real Faces’. Nieuwsgierig geworden? Check That Inspiration Blog / Real Faces.